A Klinng! Pincér a NovoHost éttermi rendszerhez integrált mobil terminál. Segítségével a pincér a leggyakoribb feladatokat az asztalnál végezheti el, egyik asztaltól a másikig járva felveheti a rendeléseket anélkül, hogy vissza kéne térnie a fix terminálhoz. Osztott fizetést választ a vendég? Nem gond, az asztal mellett elintézhető!

Könnyebbé teszi az életet.

Kevesebbet kell gyalogolni.

A rendelést nem kell elvinni a terminálig: a Klinng! Pincérrel a rendelés az asztalnál vehető fel, elküldéskor azonnal nyomtatjuk a konyhában vagy a pultban, a rendelés felvevő pedig már mehet is a következő asztalhoz.

Kézre áll.

A Klinng! Pincért a NovoHost-tal együttműködésben készítjük, és számos partnerünk tapasztalatai alapján folyamatosan fejlesztjük. Az összes műveletet optimalizáljuk, hogy a pincér a lehető leggyorsabban dolgozhasson. A pincérek véleménye szerint nagyon egyszerű – ezért nagyon keményen megdolgoztunk, és nagyon büszkék vagyunk rá.

Nem kér enni.

A Klinng! Pincér kevés karbantartást igényel, az összes törzsadatot a NovoHost-ból kapja: nem kell újra felvenni az étlapot, a pincéreket, az asztalokat, a Klinng! Pincér automatikusan és azonnal átveszi azokat a NovoHost-ból.

NovoHosttal integrált.

A NovoHost és a Klinng! Pincér ugyanazt a nézetet mutatja: ha egy rendelést felvesznek egy Klinng! Pincéren, az azonnal látható a NovoHost terminálokon és viszont: a terminálon felvett rendelések azonnal láthatóvá válnak a mobil eszközökön is.

Költséghatékony és rugalmas.

A Klinng! Pincér használatához nem kell drága berendezéseket vásárolni, futtatásához olcsó, Android alapú eszközöket használhat. A kínálat viszont szinte végtelen: a legolcsóbb eszközöktől az ipari kivitelű víz- és ütésálló készülékekig, 4.5 collos kijelzőtől 7 collosig bármilyen eszközt választhat, ahogy az Ön üzlete kívánja.

Ajánlásaink

"[...] el sem tudjuk képzelni, hogy tudtunk korábban nélküle dolgozni."
Kelemen Margit, Tulajdonos, Rege Cukrászda, Tihany részletek...

Kérjen ajánlatot most!

Telefonon:

06 (20) 228 9510

06 (1) 210 9355

Emailben:

info[kukac]klinng.hu

Címünk:

1061 Budapest, Anker köz 2-4.

Referenciáink

Akvárium Klub
Aranyhal Étterem
Bacchus Pub
Dumaszínház / Duma Café
Kandalló Kézműves Pub
Kont Étterem és Kávéház
Macchiato Caffe & Lounge
Nimród rendezvény- és sétahajó
Pizza Paradicsom Étterem
Táltos rendezvény- és sétahajó

Így néz ki

Olvasnivaló

Oktatóanyagok Waiter v1-hez

Videó: Rendelésfelvétel

Videó: Áttekintés

Videó: Keresés

Letöltések

Partnereink számára, meghibásodott eszköz újratelepítéséhez:

Klinng Waiter v1 letöltése

Klinng Waiter v2 letöltése