A Klinng! Pincér a NovoHost éttermi rendszerhez integrált mobil terminál. Segítségével a pincér a leggyakoribb feladatokat az asztalnál végezheti el, egyik asztaltól a másikig járva felveheti a rendeléseket anélkül, hogy vissza kéne térnie a fix terminálhoz. Osztott fizetést választ a vendég? Nem gond, az asztal mellett elintézhető!

Könnyebbé teszi az életet.

Kevesebbet kell gyalogolni.

A rendelést nem kell elvinni a terminálig: a Klinng! Pincérrel a rendelés az asztalnál vehető fel, elküldéskor azonnal nyomtatjuk a konyhában vagy a pultban, a rendelés felvevő pedig már mehet is a következő asztalhoz.

Kézre áll.

A Klinng! Pincért a NovoHost-tal együttműködésben készítjük, és számos partnerünk tapasztalatai alapján folyamatosan fejlesztjük. Az összes műveletet optimalizáljuk, hogy a pincér a lehető leggyorsabban dolgozhasson. A pincérek véleménye szerint nagyon egyszerű – ezért nagyon keményen megdolgoztunk, és nagyon büszkék vagyunk rá.

Nem kér enni.

A Klinng! Pincér kevés karbantartást igényel, az összes törzsadatot a NovoHost-ból kapja: nem kell újra felvenni az étlapot, a pincéreket, az asztalokat, a Klinng! Pincér automatikusan és azonnal átveszi azokat a NovoHost-ból.

NovoHosttal integrált.

A NovoHost és a Klinng! Pincér ugyanazt a nézetet mutatja: ha egy rendelést felvesznek egy Klinng! Pincéren, az azonnal látható a NovoHost terminálokon és viszont: a terminálon felvett rendelések azonnal láthatóvá válnak a mobil eszközökön is.

Költséghatékony és rugalmas.

A Klinng! Pincér használatához nem kell drága berendezéseket vásárolni, futtatásához olcsó, Android alapú eszközöket használhat. A kínálat viszont szinte végtelen: a legolcsóbb eszközöktől az ipari kivitelű víz- és ütésálló készülékekig, 4.5 collos kijelzőtől 7 collosig bármilyen eszközt választhat, ahogy az Ön üzlete kívánja.

Ajánlásaink

"[...] el sem tudjuk képzelni, hogy tudtunk korábban nélküle dolgozni."
Kelemen Margit, Tulajdonos, Rege Cukrászda, Tihany részletek...

Kérjen ajánlatot most!

Telefonon:

06 (20) 228 9510

Emailben:

balint[kukac]klinng.hu

Címünk:

1061 Budapest, Anker köz 2-4.

Referenciáink

Aranyhal Étterem
Bacchus Pub
Dumaszínház / Duma Café
Kandalló Kézműves Pub
Macchiato Caffe & Lounge
Nimród rendezvény- és sétahajó
Pizza Paradicsom Étterem
Táltos rendezvény- és sétahajó

Így néz ki

Rólunk mondták

A Klinng! használatával időt és energiát takarítottunk meg, valamint a vendégek körében elégedettségre tettünk szert. Mi tavasszal, a szezon kezdetekor kezdtünk el ismerkedni vele, mára pedig el sem tudjuk képzelni, hogy tudtunk korábban nélküle dolgozni. A számunkra megfelelő mobil eszköz megtalálása után a szó szoros értelmében nélkülözhetetlenné vált. A vendégek sokkal hamarabb megkapják, amit kérnek, a felszolgálok nem állnak sorban egy gép előtt arra várva, hogy felüssék a rendeléseket. Csak végigmegyünk az asztaloknál, a pultban azonnal kijön a blokk, a kávé és a sütemény pedig pár percen belül a vendég előtt is van. Ezáltal sokkal kevesebb lépést kell megtennünk (fizikálisan is), a munka mégis hatékonyabb és gyorsabb. További óriási előny, hogy egyben átlátható az összes asztal, minden felszolgáló látja, ki, mit és kinél rendelt. Mivel nàlunk gyorsan cserélődnek az asztalok, ez különösen fontos szempont.
A Klinng! csapata minden segítséget és támogatást megad a zavartalan használathoz, bármilyen kérdésre, kérésre azonnali választ és megoldást kínál. Mindenkinek szívből ajánlom!

Kelemen Margit tulajdonos, Rege Cukrászda, Tihany

Ez k**** jó!

Steve, Barista, Coyote café

Olvasnivaló

Oktatóanyagok Waiter v1-hez

Videó: Rendelésfelvétel

Videó: Áttekintés

Videó: Keresés


Letöltések

Legújabb verzió

Klinng! Waiter mobil alkalmazás letöltése

Korábbi változatok

Verzió Újdonságok Követelmények
v2.1.13
 • Android 12+ támogatás
 • Windows 11+ támogatás
 • Android 8+
 • v2.1.12
 • Kifogyó termékek kezelése
 • v2.1.10
  v2.1.9
  v2.1.8
  v2.1.4

  Megjelenés előtt álló változatok:

  v2.1.14
 • Rendelés elvitelre (azonnali fizetés)
 • Szerkeszthető készülékazonosítók
 • Klinng! Bridge v2.7.622+
 • Android 8+